niederlande nl Onderneming Monarch Nederland bv.

Monarch Nederland bv.

De naam Monarch staat synoniem voor betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en de beste service. Als middelgrote onderneming zijn wij groot genoeg om met onze energietechniek succes te boeken maar ook klein genoeg om onafhankelijk, zelfstandig, flexibel en consequent te handelen.

Portret van Monarch Nederland bv.

 

Monarch Nederland bv. vertegenwoordigt sinds 1955 exclusief in Nederland de fabrikant Weishaupt GmbH., één van de wereldmarktleiders op het gebied van branders, verwarmings- en condenserende ketels, thermische zonnesystemen, warmtepompen en gebouw beheer systemen.

Sinds 1966 gevestigd in Diemen alwaar ruim 40 medewerkers dagelijks hun inzet met enthousiasme tonen en met hun vakkennis het merk Weishaupt en Monarch Nederland bv. vertegenwoordigen.

De firma Weishaupt GmbH. is de mondiale speler en telt meer dan 3000 medewerkers over de hele wereld en bereikte in 2011 een geconsolideerde omzet van 518 miljoen euro. De in 1932 opgerichte onderneming is gevestigd in Schwendi te Duitsland.

De fabrieken liggen in Duitsland en Zwitserland. Het Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum alsook de branderproductie zijn in de hoofdzetel in Schwendi gevestigd, waar ca. 1000 medewerkers werken. Verwarmings- en condensatie systemen worden in Sennwald (Zwitserland) geproduceerd. De gebouw beheer systemen worden door de firma Neuberger (onderdeel van de Weishauptgroep) in Rothenburg ob der Tauber geproduceerd. Deze firma telt ca.400 medewerkers. Met BauGrund Süd als specialist voor boringen voor bronnen voor warmtepompen wordt het aanbod afgerond.

Weishaupt GmbH. beschikt over een verkoop- en servicenetwerk in 60 landen. Met zijn filialen en importeurs ondersteunt Weishaupt GmbH. de klanten uit de verwarmingssector.

Weishaupt GmbH. ontwerpt met zijn hoogwaardige R&D afdeling toekomst zekere en energiebesparende technieken. Het digitale verbrandingsmanagement bij branders, de seriematige O2-regeling (SCOT-techniek) bij condenserende gasketels alsook de traploze vermogensmodulatie bij condenserende olie stookketels behoren tot de belangrijkste technologische mijlpalen van de onderneming.

Als Monarch Nederland B.V. zijn wij niet enkel verantwoordelijk voor de producten en service van en voor Weishaupt GmbH. maar ook voor onze medewerkers. Dit vertrouwen brengt een verantwoordelijke en loyale arbeidscultuur met zich mee. Dat vele mensen al 25, 40 of zelfs 50 jaar bij Monarch Nederland bv. werken, zegt zeker meer en is ook geen uitzondering. De goede sfeer bestaande uit werk, plezier en betrouwbaarheid is de basis voor de tevredenheid van onze klanten.

 

Monarch Nederland bv. staat voor; Betrouwbaarheid in onderzoek, productie en service.


Betrouwbaar onderzoek.

In het R&D centrum van Weishaupt GmbH. werken ca. 100 gespecialiseerde technici, constructeurs en ingenieurs aan de ontwikkeling van technische producten totdat deze geschikt zijn voor serieproductie. Hier wordt de basis legd voor de zeer betrouwbare Weishaupt techniek.

Betrouwbare productie.

Hoogste kwaliteit en precisie zijn onze vereiste. De knowhow van onze gekwalificeerde medewerkers zit vervat in elk product en is de voorwaarde voor de succesvolle evolutie van onze onderneming. Door Monarch Nederland bv. worden enkel geheel beproefde producten op de markt gebracht, die bij de klant betrouwbare diensten leveren.

Betrouwbare service.

Een goede 24/7 servicedienst maakt bij Monarch Nederland bv. deel uit van het omvangrijk aanbod. Competente vaklui, wel geteld 16 servicemonteurs, staan 24/7 paraat voor onze klanten. Met regelmatige scholingen van onze partners, servicetechnici en medewerkers zorgen wij er altijd voor dat actuele kennis over de producten en de techniek gedeeld wordt, dat deze in de praktijk kan worden toegepast, en dat daarmee de service betrouwbaar werkt.
 

Zoekt u een Monarch servicemonteur bij u in de buurt?

Wenst u persoonlijk advies te krijgen van een Monarch-vakman?