niederlande nl Service Gecertificeerde inspecties, onderhoud & keuringen

Gecertificeerde inspecties, onderhoud & keuringen

De firma Monarch Nederland bv is uw belangrijkste partner van aankoop tot en met het onderhoud. Wij hechten erg veel aan de zorg voor onze klanten. Al in het orientatieproces en in het verkoopproces benadrukken wij welke diensten wij u kunnen bieden als een totaal leverancier.

Op grond van de Wet milieubeheer worden voor stookinstallaties eisen gesteld aan een goede verbranding, veiligheid en energiezuinigheid. Het Activiteitenbesluit geeft voorschriften voor keuring en onderhoud van stook- en verwarmingsinstallaties.

De regelgeving wordt veelal de SCIOS-regelgeving genoemd, aangezien de SCIOS (Stichting Certificatie Inspectie en Onderhoud Stookinstallaties) het kwaliteitsysteem beheert, waaraan SCIOS-gecertificeerde bedrijven door de geaccrediteerde instellingen beoordeeld worden.
Monarch Nederland is de specialist op het gebied van keuringen en inspecties aan stookinstallaties, waaronder gasgestookte cv-ketels, olieketels en heaters en is gecertificeerd onder registratienummer SSC-K47517/02. Zie tab Service/documentatie  downloadercenter/certificaten.

De technische servicedienst, bestaande uit 16 service monteurs die  verdeeld over het land gestationeerd zijn worden ondersteund door de technische binnendienst en werkplaats. Dit gehele team geschoold door Weishaupt GmbH in bezit van de nodige ervaring, certificaten en diploma's zijn in staat om de door ons geadviseerde en geleverde nieuwe installatie in bedrijf te stellen, om op uw bestaande installatie tenminste 1 x per 4 jaar periodiek inspectie uit te voeren. Tevens kunnen wij het periodieke onderhoud en de noodzakelijke NOx metingen uitvoeren. Dit alles volgens SCIOS normeringen.

Grote multinationals die actief zijn in de productie van voedsel of ziekenhuizen, landelijk bakkerijen, visverwerkingsbedrijven  maken  van onze uitgebreide service al jaren lang gebruik.

Geheel afgestemd op uw wensen kunnen wij u een meerjarig service- en/of onderhoudscontract aanbieden waarmee u de garantie krijgt voor een 24/7 service en/of optimaal professioneel ondehoud! 

Kortom wenst u zekerheid van een optimale bedrijfsvoering  neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Zoekt u een Monarch servicemonteur bij u in de buurt?

Wenst u persoonlijk advies te krijgen van een Monarch-vakman?