niederlande nl Service Wet- en regelgeving, subsidies en premies

Wet- en regelgeving, subsidies en premies

Aan de slag voor 2017. Vanaf 1 januari 2017 moeten alle middelgrote stookinstallaties voldoen aan de emissie-eisen in het Activiteitenbesluit. Dat heeft consequenties voor nagenoeg elke middelgrote stookinstallatie! Raadpleeg het informatiefilmpje of één van de onderstaande websites. Tevens treft u aan de nieuwe ISDE lijst per maart 2016 met het subsidie bedrag per Weishaupt warmtepomp.

Onderstaand en een viertal belangrijke websites o.a. de brancheorganisatie FIGO,  een tweetal Ministeries t.w. Infrastructuur en Milieu en Economische zaken die voor u als onderneming waardevolle informatie kunnen bevatten.

Het laatste nieuws omtrent deze wetgeving wordt zeer duidelijk gemaakt in het filmpje dat  u kunt zien door te klikken op de onderstaande afbeelding.

logo

 

 

www.70mg.nl is de website van de Bond van Fabrikanten en Importeurs van Gas-en Oliebranders. Kortweg FIGO genaamd. Monarch Nederland is prominent lid van deze brancheorganisatie. Een organisatie die zeer serieus wordt beschouwd door eindgebruikers, de installatiebranche en niet in de laatste plaatst door de Overheid. 

www.infomil.nl/stookinstallaties2017  In één oogopslag de checklist voor  het ondernemen van acties om te voldoen aan de emissie-eisen en tevens treft u aan de  presentatie van de onlangs gehouden 70mg bijeenkomsten. Klik op onderstaande slide en de presentatie  wordt gedownload.

presentatie 70 mg.png 

 

www.agentschapnl.nl tab Onderwerpen Duurzaam ondernemen

www.warmtewet.com meest recente info m.b.t. Warmtewet 2 Onlangs is de ISDE lijst gepubliceerd op RVO.nl.

Klik op onderstaande afbeelding en u heeft  een overzicht  van het subsidiebedrag wat u kunt aanvragen per Weishaupt warmtepomp.

ISDE lijst

 

 

 

 

Zoekt u een Monarch servicemonteur bij u in de buurt?

Wenst u persoonlijk advies te krijgen van een Monarch-vakman?